TALLER SOBRE EL CONCEPTE DEL NO RETORN I LA IDEA DE CASA. IES de la Vall Farta de Càrcer. Elaboració de les cases de ceràmica esmaltada amb tècniques de cuinar el fang al forn del segle XVIII. Es va treballar el concepte d’intimitat i de casa com un espai identitari i personal, una protecció individual dins d’un context que els fa part d’una comunitat. Eixe poble entès com una ‘casa de cases’, una construcció antropomòrfica irregular que forma part de la vida dels que la construiren, on se pot vore l’interior, que està buit d’objectes però ple de records.
Taller en CRA Vall Farta. Escola de Beneixida. Reconstrucció per comparativa de l’urbanisme del poble vell i el nou de Beneixida. Les dos retícules urbanístiques es varen presentar per a que visualitzaren la diferència evident de la distribució de les cases al poble vell, més irregular i espontani, respecte al poble nou, una distribució regular i homogènia. Els xiquets varen tindre que identificar on estava la casa dels seus familiars (molts d’ells no visqueren la catàstrofe) al poble vell i ara els veïns que coneixien al poble nou i on es trobaven les seves cases.
Taller de reconstrucció de la història del poble de Beneixida amb xiquets del poble. Varen treballar amb elements en els que conviuen i que tenen al voltant de sa casa. Un altre joc va ser el reflexionar sobre la idea de cabanya com a refugi i al joc de sentir-se protegits dels adults dins d’aquesta estructura construïda per ells.
Taller amb els xiquets de 5é i 6é del Col.legi Públic Cristo del Milagro de la Llosa de Ranes. En la Llosa de Ranes vàrem començar una sèrie d’entrevistes dins de la temàtica de “El dia després”. Vàrem començar una tasca que consistia en la realització d’uns quaderns que representen les sensacions dels acollidors i acollits i els lligams que se varen crear. Els xiquets del poble tenien que continuar-la per a establir eixe vincle inter-generacional tan important al projecte.
Taller amb l’Institut d’Algemesí on es van portar a critica els diversos models d’urbanisme que ens imposen dinàmiques socials fora dels usos per als que han estan projectats aquest espais públic.